Write For Us

Altimet - Off Day feat. Yuka Kharisma (Official Music Video)

Loading...
30 Views
Published
Altimet - Off Day feat. Yuka Kharisma [Official Music Video]

#Altimet #YukaKharisma #OffDay

Composer: Altimet, Bajai & Co
Lyrics: Altimet
Music Producer: Reza Ramsey

Follow Altimet:
Instagram: https://www.instagram.com/altimet/

Follow Yuka Kharisma:
Instagram: https://www.instagram.com/yukakharisma/

Lyrics:
(Verse 1)
Ini masa luang masa, bukan buang saja
Terus terang aku penat juang jasa
Bukan malas, rehat kejap
Lepak dengan orang orang yang terdekat
Apa plan, keluar ke duduk rumah
Apa apa boleh asal tak gi kerja sudah
Apa plan, futsal ke bola padang
Apa apa boleh bro, dada aku lapang

(Pre Chorus)
Dah berapa hari kerja all day
Jadi hari ini aku off day
Esok esok jadi boss ey
Suka hati hari hari boleh off day

(Chorus)
Semestinya lebih mudah
Hari ni kita tenang
Kejap, silentkan phone
Aku malas angkat bro leave me alone
Semestinya lebih mudah
Hari ni kita tenang
Aku tak nak keluar man I’m gonna stay home
Welcome off day zone

(Verse 2)
Aye, bae, hari ni tak payah masak
Nak makan apa pegi tanya anak anak
Nak pesan apa boleh saya pegi beli
Tapau teh ais untuk kita ikat tepi
Cepat pergi, cepat balik
Pesan dulu pergi sana pandu ambik
Lebih takpe, kurang jangan
Boleh kongsi dengan jiran dan kenalan

(Pre Chorus)
(Chorus)

(Bridge)
Rehat fikirkan yang esok, kita layan hari Ini
Lain hari aku sibuk, tak selalu macam gini
Hustle demi hasil, untuk mama anak dan bini
Sampai tiap tiap hari, aku chill macam gini

(Chorus)

Music Producer: Reza Ramsey
Music Arranger: Bajai & Co
Musicians: Achik - Percussion
Jay Cugat – Guitar
BVs: Yuka Kharisma
Mix & Mastering: Felix Voon
Category
Trending
Sign in or sign up to post comments.
Be the first to comment