Write For Us

Louise – Don’t You Worry ‘Bout A Thing | The Voice Kids 2019 | The Blind Auditions

Loading...
Google Rank
49 Views
Published
Louise zingt het nummer ‘Don’t You Worry ‘Bout A Thing’ van Stevie Wonder bij The Blind Auditions van The Voice Kids. Zij kiest voor coach Ilse.
// ABONNEER //
Wil jij elke week de nieuwste video's als eerste in jouw tijdlijn ontvangen? Abonneer je dan nu gratis via: .
// APP //
Download gratis de gloednieuwe 'The Voice Kids' app en raak bevriend met Mike! Beluister de muziek van de talenten, bekijk exclusieve backstage video's en speel elke week nieuwe games.
Google Play:
App store:
// SOCIAL //
Praat mee over 'The Voice Kids' via onze andere social media kanalen en blijf de hele week op de hoogte van de laatste nieuwtjes.
Officiële site :
Facebook :
Instagram :
Twitter :
Snapchat:
// OVER DE SHOW //
The Voice Kids is iedere vrijdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Bij deze show gaat het om écht talent. Alleen het beste van het beste is goed genoeg. De beste stem en de juiste mentaliteit, daar draait het om. The Voice Kids is op zoek naar iemand met grote klasse, met blijvende impact en een eigen geluid. Na een strenge voorselectie mag een klein aantal talenten een Blind Audition doen voor de coaches Marco Borsato, Ali B, Ilse DeLange en Anouk.
Na The Blind Auditions gaat elke coach met zijn talenten door naar The Battle. Daar strijden de talenten in de battle-ring tegen elkaar voor een plek in de volgende ronde, The Sing Off. De talenten die overblijven gaan naar de grote LIVE finale die op 26 april zal plaatsvinden in studio 22!
Category
X Factor
Sign in or sign up to post comments.
Be the first to comment